Hem » Välkommen till Fia´s fika
Familiebilde av Fia´s fika

Välkommen till Fia´s fika

Hej kära läsare och välkommen till Fia´s fika
Jag hoppas og tror att du här ska finna en massa inspiration till den hektiska vardagen, barnkalaset, nyttiga och onyttiga recept som kommer till att förgylla din vardag????
Har du några frågor så blir jag väldigt glad om du sänder mig en mail.
Kram Sofia

Här finner du alla recept som är utprövade av hela familjen!

Vem er Fia?

Jag heter Sofia och lever i Norge sedan 14 år tillbaka tillsammans med min mann Eivind og mine tre barn. Så det er minst sagt en hektisk vardag, men jag älskar det! Efter så många år i Norge så det sniker sig säkert in både ett och två norska ord i mina texter. Men lite svorsk går väl fint? ☺️
Och så är jag långt över genomsnittet intresserad i mat och bakning därav starten av Fia´s fika. Familjen får genomgå att testa 1-2 nya recept varje vecka. Några dagar med jubel runt middagsbordet och några dagar då jag är tvungen att servera lite extra kvällsmat..! Men det har också gjort att jag har testat mig fram genom otaliga recept och menar att jag har funnit de allra bästa som jag här delar med dig ????

Follow my blog with Bloglovin

Foto: Beate Willumsen