Hem » En natt blant tretoppene

En natt blant tretoppene

En natt blant tretoppene er noe jeg har ønsket meg lenge. Inne i skogen, med fantastisk utsikt og en helt rolig atmosfære. Endelig kom dagen jeg hadde ventet på i månedsvis, og jeg ble virkelig ikke skuffet.

Valget falt ganske enkelt på PAN tretopphytter. Et par timers reise utenfor Oslo inne i Finnskogen finner du de spektakulære hyttene. PAN hyttene er ikke trehytter som du er vant til å se dem, men hytter i flott arkitektur bygget i stål. Hyttene som reiser seg mot himmelen er signert arkitekt Espen Surnevik. Kontrastene er vakre med det sorte stålstativet som er inspirert av den klassiske Eames stolen og det teltlignende huset midt blant vilt voksende trer.

Arkitektur, design og Finnskogen arm i arm. Barna ble med på Facetime og etter det første WOW-utropen så kunne de konstatere at fantasien tok dem med til Star Wars universet. Jeg skjønner i og for seg det når jeg ser på de flotte hyttene nå i etterkant, som står i all sin prakt på smale ben med himmelen som bakgrunn.

Prisvinnende og energieffektiv

Hyttene som har fått så mye oppmerksomhet, både nasjonalt og internasjonalt, har vunnet flere arkitekturpriser for sitt flotte, unike design og banebrytende løsninger.

Hyttenes plassering er heller ikke noen tilfeldighet. Her drar hyttene nytte av solens gang for å kunne gi en optimal opplevelse av lys og natur i skjønn forening. Visjonen om å skape et miljøvennlig rekreasjonstilflukt er veldig tydelig. Hyttene er energieffektive og det bærekraftige designet holder forbruket nede og samtidig gir hyttene et spennende uttrykk. Her får du med deg både soloppgang og solnedgang, alt i en fantastisk natur. Det eneste du hører er fuglesang og vinden i tretoppene.

For oss matglade

En av de fantastiske tingene med hyttene er at de kommer med fullt utstyrt kjøkken. Jeg laget uten problemer en Penne alla vodka, uten å måtte ta med utstyr eller forberede noe hjemme. Så klart er det koselig å dra på hytta i enkle omgivelser, men så er det også fantastisk å ha mulighet til å lage en full middag. Framfor alt da jeg og min matglade mann har et døgn bare for oss. Det skjer nemlig så sjelden at de tilfellene går å telle på en hånd.. 🙂

Jeg elsket virkelig PAN hyttene. Alt fra materialvalg, smidige løsninger og komfort gjør at jeg definitivt har lyst til å komme tilbake.