Hem » Chokladtårta och 50 år av kärlek

Chokladtårta och 50 år av kärlek

Chokladtårta och 50 år av kärlek är vad denna helgen har handlat om. Mina svärföräldrar firade 50-års bröllopsdag. Kan du tro så imponerande med 50 år! Om jag ska få chans att fira 50-års bröllopsdag, så kommer jag vara närmare 90-år 😄 Men det var väl annorlunda förr, eller så var min man bara lite trög med frieriet 😄❤️

Familj och vänner gick ihop och lagade en överraskningsfest. Tänk så kul att komma hem och så står dom närmaste där och jublar bara för dig! God mat, massa god vin och ett bord fullt av sötsaker.

Det som alltid går igen i den familjen är chokladtårtan, så det var självklart att jag ville laga det. Men hade lust på något lite annorlunda än den klassiska med chokladglasyr på som dom oftast har. Jag fastnade för denna som jag fann hos Brinken bakar. En chokladtårta med mörk choklad och vit chokladchantilly, pyntad med Lindt chokladkulor. Så gott!

Receptet finner du här: Chokladtårta med vit choklad chantilly