Hem » En vår fylld av färger

En vår fylld av färger

Invitert

Solen skiner utanför fönstret och jag kan inte låta bli att känna en längtan till vår, en kaffe i solväggen och torra vägar.  Med det sagt så älskar jag ju vintern och är lycklig över en snöfylld säsong!

Meeen så var jag inbjuden till F&H Group sin presslunch där jag blev presenterad för vårens nyheter inom kitchen, living och dining. Så fort jag kom innanför dörrarna och såg tulipaner i fantastiska färger, pyntade vårbord och utetextiler som jag bara drömmer om att överösa terassen med så snart snön har smält, så var det kört. 
Vårkänslorna började sprätta i kroppen, jag glädjer mig till ljusare tider och JA till at få in färger i hemmet!

Några av mina favoriter är köksmaskinen från Blomsterberg, lampan från ZONE och dom fantastiska textilerna från Södahl. Hoppas du blir lika inspirerad som jag!