Hem » God jul och en nyhet

God jul och en nyhet

Snart ringer vi in julen och vi kan förhoppningsvis lägga benen högt och ro ner tempot i ett par dagar.
December är ofta en månad där det händer otroligt mycket och det är en god del som ska göras. Det ska bakas, städas, julpynta, packa in klappar, sällskap, avslutningar på skolor och aktiviteter. Phu.. 😅

I år är det Norge-jul och vi packar in oss i i bilen och drar på fjället med familjen. Det blir en hybrid av svenskt och norskt julbord med prinskorvar sida om sida med ribbe. Vi glädjer oss till skidåkning, hela dagar i underställ och bara få mysa med familjen.

Mitt i allt detta så har jag fått på plats något som jag har tänkt på länge. Från i dag så kan du äntligen prenumerera på nyhetsbrev från Fias fika! <3 Jag glädjer mig sånn till att få dela goda recept, artiklar, tips och trix med er!

Jag önskar er en riktigt god jul och allt gott inför det nya året!

Kram Sofia

Prenumerera på Fias fika

* indicates required