Hem » Grannbröd
Nabobrød grannbröd

Grannbröd

Jag tror att vi alla känner av tiden vi nu är inne i. Vare sig vi har familj runt omrking oss eller långt borta så blir ensamheten lite mer påfrestande dag för dag. Vi har alla hållit oss på varsin kant och stannat inne som vi har blivit beordrade här i Norge, men de sista par dagarna så har det hänt något. Solen har tittat fram, fåglarna sjunger som galna utanför fönstret (speciellt på morgonen..) grillarna borstas av och en önskning att få dela dagarna med vänner och familj har gjort sig starkare.

Jag bjöd in grannen på en kaffe över staketet härom dagen. Supertrevligt och så var jag ju tvungen att få henne att prova “Corona kaffen”, Dalgona kaffe. Iskaffe de luxe. Den kommer det serveras mycket av här i vår och sommar.

Dalgona kaffe iskaffe

Sen såg jag en fantastisk grej på sociala medier som jag tog fasta på direkt. Nabobrød. Eller grannbröd som vi kanske skulle säga i Sverige. Genialt då jag har gett mig i kast med att baka surdegsbröd och provar många recept om dagen och det är ju lite begränsat hur mycket bröd vi egentligen kan äta. Eller fylla frysen med… Så jag skrev en liten hälsning och gav bort ett par bröd till mina fina grannar. Ville egentligen bara säga att jag tänker på dom, saknar dom och ser fram tills vi kan umgås igen. Så ta hand om varandra, prova ett nytt recept och så kanske du kan glädja någon i din omgivning ????

Nabobrød grannbröd