Hem » Randiga pyjamaser och skolsnacks
Jag och Emil i pyjamas från Polarn o Pyret på en stol

Randiga pyjamaser och skolsnacks

Annons / Reklam för Polarn o Pyret

Randiga pyjamaser och skolsnacks

Nu är vi inne i den sista veckan innan skolan drar i gång igen. Som många andra föräldrar så har vi jonglerat jobb och sommarlovs barn i flera veckor. Vår minsta är tillbaka på förskolan och lever sitt bästa liv med sina kompisar, medans dom två äldsta har myst hemma med gaming, övernattningar och lite sommarjobb 😀

Sommaren har vi spenderat på resande fot och så har vi äntligen landat lite hemma. Tillbaka i rutiner med träning, matlagning, bakning och en del jobb. Jag ska ärligt erkänna att jag gillar rutiner. Det känns som att jag får ut så mycket mer av dagarna när jag kan planlägga dom. 

Tillbaka till skola och förskola innebär ju alltid ett kaos i “vad passar och vad har de vuxit ur”? I alla fall hos oss… Med tre barn så är ju chansen relativt stor att vi måste köpa mycket nytt innan skolstart. 🤪 Mycket kan så klart köpas second hand, då man kan hitta massor som knappt har varit använt eller till och med fortfarande har prislappen på 🎉

Kvalitet i stället för kvantitet

Om jag köper nytt så köper jag hellre kvalitetskläder som jag vet håller till flera barn. Polarn o Pyret har alltid varit mitt go-to märke där jag vet att de håller det de lovar. Polarn o Pyret har som mål att varje plagg ska användas av minst tre barn. Jag som har tre barn kan gå i god för att plaggen håller. Vi har till och med ärvt några plagg vidare till både ett 4 och 5 barn 🤗 Jag har själv en pyjamas därifrån som jag haft i många år och som nästan ser oanvänd ut. Det känns som en bra deal 😉

Just nu får är det 3 för 2 på deras klassiska leggings, strumpor, strumpbyxor och underkläder. Perfekt till förskole- och skolstart! 👌🏼

Just nu får är det 3 för 2 på deras klassiska leggings, strumpor, strumpbyxor och underkläder. Perfekt till förskole- och skolstart! 👌🏼

Snacks till skolstart