Hem » Välkommen 2024 ✨
Välkommen 2024

Välkommen 2024 ✨

Ett innehållsrikt år, fyllt med både upp- och nedgångar, har passerat. Hos oss har vi funnit tröst, glädje och gemenskap genom att i köket skapa och njuta av smaker som förenar oss. Nu står vi på tröskeln till ett nytt år, redo att omfamna nya möjligheter.

Låt oss välkomna det nya året med öppna armar och ett öppet sinne för nya upplevelser. Både i smak och i livet.

Vi sprintar in i året med nya spännande recept, användbara kökstips och inspirerande berättelser. Jag ser fram emot att utforska det nya året tillsammans med dig!

Tack för att du är en del av Fias Fika!

💛 Sofia

Topp recept 2023

17.000 som vill ha Panang Curry!

Med nästan 17.000 visningar i 2023 så är Panang Curry med kyckling den stora vinnaren. Jag förstår er så väl, då detta också är en stor favorit hemma hos oss🫶🏼
Har du inte provat den ännu? Då är 2024 ditt år 😄

Grahamsbröd

Brödet med en gyllen, lite halvhård skorpa och supersaftig inuti är bara fantastiskt gott. Servera det gärna lite småvarmt så smöret smälter..

Kyckling med soltorkad tomat och parmesan

Kyckling med soltorkade tomater och parmesan som är klar på under 30 minuter är en krämig och smakrik middag. Den passar lika bra till helgmiddagen med familjen eller som till mysmiddag med din kära.

Morotsbröd i långpanna

Morotsbröd i långpanna är ett tacksamt bröd som räcker till storfamiljens frukost. Detta är ett perfekt bröd när du du finner några trötta morötter nederst i grönsakslådan 😊

Silviakaka

Hurra för saftiga kakor som bakas i långpanna! Fluffig och lätt kaka med en vaniljdoftande glasyr och kokos som garanterat går hem på fredagsfikat.